Personvern

Vilmar logger trafikken til nettstedet anonymt. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til noen enkeltperson. Data blir logget i den hensikt i å optimalisere nettstedet for å øke brukervennligheten for våre besøkende. Dette er standard for de fleste nettsteder.

For å kunne logge trafikken til og på vårt nettsted, legges det en informasjonskapsel i din nettleser. Denne informasjonskapselen kan du selv fjerne, ved å følge instruksjonen i din nettleser.

Vi benytter oss av Google Analytics og Hotjar til nettstedsmåling. I tillegg bruker vi Facebook pixler for å holde orden på om våre Facebook-følgere har besøkt nettstedet vårt tidligere.

Nyhetsbrev

For nyhetsbrevet vårt gjelder egne retningslinjer for personvern. Se informasjon om dette nederst i epostene du mottar fra oss.

Kontakter du oss via et epostskjema lagrer vi navnet ditt og epostadressen din i Webflow-systemet. Webflow har egne retningslinjer for behandling av persondata.

Ønsker du tilsendt informasjonen vi har lagret om deg eller ønsker du å fjerne all info vi har lagret, ta kontakt.

Leverandører av digital markedsføring

Vi bruker med jevne mellomrom digitale markedsføringsagenter til å utføre markedsføringsaktivitet på våre vegne. Slik aktivitet kan resultere i samsvar med behandling av personopplysninger.