Vi er Vilmar.
La oss forklare hvorfor.

Siden begynnelsen i 2010, har vi vært Vangen&Plotz. Et selskap startet av en som het Vangen og en som kalte seg Plotz.
Du kjenner dem kanskje.

I 2023 ble Vangen&Plotz en del av Apriil-gruppen. Og da ble det naturlig at vi også skiftet navn til Apriil Digital, og la på Innlandet – siden vi jo befinner oss her, og hadde et søsterselskap i Apriil Digital Oslo.

I januar 2024 ble derimot mange av de ansatte enig med Media Bergen om å overta en stor del av selskapet: Fordi vi føler selskapet er vårt og fordi vi ønsker å bygge videre på den gode kulturen vi har og rendyrke måten vi ønsker jobbe på.

I den prosessen ble vi også enige om å ta selskapet ut fra Apriil-gruppen. Og hverken Vangen eller «Plotz» er en del av selskapet lenger.

Med denne endringen fulgte også et siste navnebytte: Vilmar.

Vilmar er et konsulentselskap som spesialiserer seg i design og kodeutvikling, bestående av 14 dedikerte designere, kodere, og prosjektledere, med hovedkontor på Lillehammer og teammedlemmer fordelt på Hamar, i Oslo, Lisboa og Dhaka.

Vilmar … i følge AI.

Vilmar betyr sterk vilje og berømt

Vi har ingen drømmer om å bli berømte. Men vi har en sterk vilje om å lage usannsynlig lekre løsninger, som igjen kan gjøre kundene våre berømte. Berømte for den gode appen, den gode tekniske løsningen og den gjennomtenkte digitale strategien.

Og så er jo Vilmar et navn som passer oss. Han Vilmar høres så skikkelig og ordentlig ut, han har gjort det før og han vet hvordan det skal gjøres. Det er ikke noe tull med Vilmar … Samtidig som Vilmar er en skøyer, som har en inkluderende og uformell tone med alle rundt seg. Heia Vilmar!

Kontakte oss?

Send en epost til

hei@vilmar.no

Eller ring oss på 47 66 70 00Har du en supportavtale med oss? Kontakt oss via

support@vilmar.no